Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Μαμά, μπαμπά, σας χρειάζομαι! - Ένα νέο βιβλίο, με τις πιο πρακτικές συμβουλές για γονείς νέας γενιάς.

Η συγγραφέας και ψυχολόγος, Γιούλη Μιγγείρου, κυκλοφόρησε μέσα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, το νέο της βιβλίο με τίτλο "Μαμά, μπαμπά, σας χρειάζομαι".

Ένα βιβλίο με πρακτικές συμβουλές για νέους και όχι μόνο γονείς, που θέλουν να έχουν μια χαρούμενη και παράλληλα θετική επαφή με τα παιδιά τους.

Είτε είσαι γονιός, είτε σκοπεύεις να γίνεις, σίγουρα όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, θα σας λύσουν και τα χέρια, αλλά και τη γλώσσα... η οποία δεν πρέπει να "κολλάει" σε ορισμένα θέματα, όπως το σεξ, η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου της οικογένειας, ή ακόμα και η κρίση.

Τι θα πείς στο παιδί σου, αν αυτό σε ρωτήσει "γιατί μαμά ο μπαμπάς δεν κοιμάται πια στο σπίτι;", πως θα αντιμετωπίσεις μια κατάσταση διαζυγίου έχοντας μικρά παιδιά; Πως όλη η κατάσταση θα έρθει πιο ομαλά στο μυαλό και την ψυχή ενός μικρού παιδιού;

Πως θα διδάξεις στο παιδί σου την πειθαρχία, τη μη ύπαρξη επιθετικής συμπεριφοράς, και άλλα παρόμοια καθημερινά φαινόμενα;

Η Γιούλη Μιγγείρου, έχει οργανώσει όλα αυτά τα ερωτήματα, σε ένα βιβλίο 385 σελίδων, το οποίο είναι ευκολοδιάβαστο, καθόλου κουραστικό και φιλοσοφημένο, ώστε να είναι κατανοητό από κάθε γονιό, οποιασδήποτε ηλικίας.

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

Διαβάστε περισσότερα για το εξαιρετικό αυτό βιβλίο, εδώ--> Μαμά, μπαμπά, σας χρειάζομαι!

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.