Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Νίκη στο Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό

Μετά τα παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Μάλαγα, το έκανε και με την Άλμπα στην Γερμανία! Ο Παναθηναϊκός, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ως τώρα, έχασε ένα σωρό ευκαιρίες να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς, το έκανε ντέρμπι και τελικά το πήρε με σκορ 79-73. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πράσινων» στην 3η τους νίκη σε τέσσερα ματς στο Top-16, ήταν ο Ματσιούλις με 28 πόντους.



Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, όπως και στα προηγούμενα δύο ματς τα οποία τελικά πήρε, δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του. «Έχτιζε» διαφορές της οποίες όμως έχανε με ευκολία από τους Γερμανούς που δεν άφησαν μέχρι τέλους την διεκδίκηση της νίκης. Πρόβλημα στην άμυνα και στα ριμπάουντ είχαν για ένα ακόμα ματς οι «πράσινοι» που όμως περιόρισαν σημαντικά τον αριθμό των λαθών τους (9), κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό λόγο.

Απίστευτο ματς από τον Ματσιούλις που είχε 28 πόντους (6/8 τρ), έναν κάτω δηλαδή από το προσωπικό του ρεκόρ στην Ευρωλίγκα. Μόνος δεύτερος σε συμμετοχές (224) στην διοργάνωση πίσω από τον Παπαλουκά, από σήμερα ο Τσαρτσαρής. Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Σχορτσανίτης.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.