Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Daily Bet Gr. Προτεινόμενα παιχνίδια για Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Προτεινόμενα παιχνίδια για
Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Daily Bet and Win ! Daily news gr - Προτεινόμενα παιχνίδια για Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

1. 14:45 (ΕΛΒ) ΑΑΡΑΟΥ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ, προτείνουμε ΔΙΠΛΟ με απόδοση 1.75.
2. 18:00 (ΓΑ1) ΜΠΟΡΝΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ,
προτείνουμε ΔΙΠΛΟ με απόδοση 1.75.
3. 18:00 (ΔΑΝ) ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ,
προτείνουμε ΔΙΠΛΟ με απόδοση 1.85.
4. 19:00 (ΙΤ1) ΒΕΡΟΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ, προτείνουμε OVER με απόδοση 1.60.
5. 22:00 (ΓΑ1) ΜΑΡΣΕΪΓ - ΛΥΩΝ, προτείνουμεOVER με απόδοση 1.60.
6. 20:00 (ΤΟΥ) ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ, προτείνουμε ΔΙΠΛΟ με απόδοση 1.55.

Νωρίς στην Ελβετία, το διπλό των Γιουνγκ Μποις αποτελεί την πρώτη μας επιλογή για σήμερα.

Είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της χώρας και ιδιαίτερα φορμαρισμένη αυτό το διάστημα και απέναντι της έχει την ουραγό Ααραου που έχει να κερδίσει από τις αρχές του Οκτώβρη.
Πάμε Τουρκία. Εδώ δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Με διπλό σήμερα η Φενερ περάνει τη γαλατα! Η Φενερ δεν έχει άλλα περιθώρια για γκελες, άμα θέλει το πρωτάθλημα.
Τη Δανία της απομένουν 13 αγωνιστικές για το φινάλε και η Κοπεγχάγη (έχοντας ένα ματς λιγότερο) απέχει 12 βαθμούς από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η Μίντιλαντ. Αν σήμερα δεν φύγει με τρίποντο από την έδρα της Έσμπιεργκ, η υπόθεση τίτλος θα έχει κριθεί σχεδόν οριστικά. Η Κοπεγχάγη έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα καθώς έχει δεχθεί μόλις πέντε γκολ σε εννέα παιχνίδια. Το κακό όμως είναι ότι δεν σκοράρει και εύκολα. Η ντεφορμέ Έσμπιεργκ έχει αρκετά χρόνια να κερδίσει την Κοπεγχάγη.
Στο καμπιονάτο θα κρατήσω το over της Βερόνας με την Νάπολι! Είναι και οι δυο ομάδες του over! Να σας θυμίσω το σκορ στο πρώτο γύρο ? 6-2.
Τέλος πάμε Γαλλία. Δεν έχουμε να πούμε ούτε εδώ πολλά! Η Παρι παίζει στην έδρα της Μπορντο. Άμα θέλει τον τίτλο του πρωταθλήματος πρέπει να φύγει σήμερα με το διπλό. Βοηθάει και η ψυχολογία βεβαία της ομάδας που προέρχεται από πρόκριση κόντρα στην Τσέλσι του Μουρίνιο!
ΜΑΡΣΕΪΓ - ΛΥΩΝ η φιλοσοφία και των δυο ομάδων είναι άκρως επιθετική, με ελλείψεις στην άμυνα. Από την μια ο Μπισεβατς και από την άλλη ΝΚουλου! Η παράδοση λέει πολλά τέρματα και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε την συνέχεια.

Από τον Dailybet Chris.

Γίνετε μέλη και στην ομάδα του DailyBet στο facebook, για άμεση ενημέρωση!
https://www.facebook.com/groups/dailybetgr/


*Το Dailynewsgr.com και το DailyBet, δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παραπάνω αναγραφόμενα.

Τελευταία τροποποίησηΚυριακή, 15 Μαρτίου 2015 14:48
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.