Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Μεσημεριανός περίπατος για Ολυμπιακό. 5-1 τον Πανθρακικό.

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ταχύτητα απέναντι στον Πανθρακικό και προσέφερε γκολ (5-1) και θέαμα μπροστά στον κόσμο του στο «Καραϊσκάκη» έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ!
 
Μόνο σαν υποχρέωση δεν είδε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Ολυμπιακός. 


Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρυθμό, ένα τσουβάλι ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων δύο δοκάρια) και πήραν άνετη νίκη με σκορ 5-1 μπροστά στον κόσμο τους! 

Έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ, αυτή τη φορά βρήκαν λύσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα, με τον Μίτσελ να βλέπει τους παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους στην ενδεκάδα να την αξιοποιούν. 

Ντομίνγκεζ (36' πεν.), Μπουχαλάκης (39'), Αυλωνίτης (67'), Διαμαντάκος (84') και Μήτρογλου (90') τα γκολ των Πειραιωτών, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν από την άσπρη βούλα με τον Κάσες (79').

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.