Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πρόστιμα της ΕΠΟ σε Αλέξη Κούγια, Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, που είχε οριστεί να διεξαχθεί στο Βόλο στις 8.1.2015 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων, μεταξύ των ομάδων των ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και Ο.Φ.Η, υπέρ της ομάδας της ΠΑΕ Ο.Φ.Η με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Κατακυρώνει τον πρώτο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει η ομάδα της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ.

2. Απορρίπτει την από 12-12-2014 ένσταση της ομάδας ΑΟΓ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ κατά του κύρους του αγώνα της 7-12-14, που διεξήχθη στο γήπεδο Ποζατσίδειον της Φλώρινας, μεταξύ αυτής και της ομάδας ΜΕΑΟ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ.

3. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ’ αυτήν την χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 22/9/2014).

4.
Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους Αλέξη Κούγια για τις διαλαμβανόμενες στο σκεπτικό δηλώσεις του και την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για τις ίδιες δηλώσεις. Επιβάλλει στον Αλέξη Κούγια την χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και τον υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ (δηλώσεις στις 21/11/2014).


5.
Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και τον μη ορισμό αγώνων της ομάδας αυτής μέχρι την καταβολή του ποσού και την κατακύρωση των αγώνων που δεν θα ορισθούν υπέρ των αντιπάλων της. Θεωρεί για τον αγώνα Γ΄ Εθνικής της 17-12-14 ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ηττηθείσα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ με τέρματα 0-3. Αφαιρεί από αυτήν από τον βαθμολογικό πίνακα της τρεχούσης περιόδου δύο (2) βαθμούς και δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης περιόδου 2015-2016.


6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και τον μη ορισμό αγώνων της ομάδας αυτής μέχρι την καταβολή του ποσού και την κατακύρωση των αγώνων που δεν θα ορισθούν υπέρ των αντιπάλων της. Θεωρεί για τον αγώνα Γ΄ Εθνικής της 21/12/2014 ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ-ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ηττηθείσα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ με τέρματα 0-3. Αφαιρεί από αυτήν από τον βαθμολογικό πίνακα της τρεχούσης περιόδου δύο (2) βαθμούς και δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης περιόδου 2015-2016.

Πηγή: sport-fm.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto