Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ποιους τελειώνει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ;

Μετά το "ντου" του Ιβάν Σαββίδη στον πάγκο, όπου έκανε παρέμβαση στον Γιώργο Γεωργιάδη την ώρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το αφεντικό του ΠΑΟΚ έκανε και δεύτερο "ντου" στα αποδυτήρια, όπου τα έχωσε στους ποδοσφαιριστές για την κακή εμφάνιση και το ατυχές αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ είπε απευθυνόμενους προς τους παίκτες ότι "έχω λάβει τις αποφάσεις μου για το καλοκαίρι", αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι έχουν "τελειώσει" ήδη από την ομάδα, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια των πλέι οφ.

Ποιοι παίκτες, όμως, ήταν αυτοί που μπήκαν στο στόχαστρο του Σαββίδη και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος της σεζόν;

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι το αφεντικό της ομάδας τα έχει με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Γι΄ αυτό, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, φέρεται να είπε στον Γεωργιάδη, όταν τον πλησίασε στον πάγκο, να βάλει μέσα τους μικρούς

Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ θεωρεί ότι οι παλιοί της ομάδας και οι διεθνείς παίκτες έχουν δει ως αγγαρεία τη διαδικασία των πλέι οφ και πως δεν τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Όπως πιστεύει, μάλιστα, δε σέβονται αυτά που τους παρέχει η διοίκηση και αδιαφορούν στα παιχνίδια.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλωστε, το σχετικό σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, ότι "ορισμένες φορές οι άνθρωποι δεν παρατηρούν τα πράγματα που κάνουμε γι΄ αυτούς, μέχρι να σταματήσουμε να τα κάνουμε. Ευχαριστώ σε αυτούς που πιστεύουν και υποστηρίζουν".

Σύμφωνα με τα παραπάνω, εύκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς ποδοσφαιριστές που στα πλέι οφ δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και δεν παίζουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Η περίπτωση του Νομπόα, για παράδειγμα, είναι χαρακτηριστική, αφού ο διεθνής άσος είναι δεδομένα ένας πολύ ποιοτικός χαφ που χθες, πάντως, έκανε μία ακόμα κακή εμφάνιση αναγκάζοντας μέχρι και την εξέδρα να τον γιουχάρει αρκετές φορές. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί οψιόν ανανέωσης του ποδοσφαιριστή και είναι πλέον πολύ πιθανό το καλοκαίρι να μην την ενεργοποιήσει.

Στην ίδια κατηγορία φαίνεται ότι ανήκουν και κάποιοι Έλληνες διεθνείς, όπως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που επίσης είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό, ενώ σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα βρίσκεται και Φακούντο Περέιρα, ο οποίος μπορεί να έκανε "όργια" στην αρχή της σεζόν αλλά πλέον απογοητεύει με την απόδοσή του.

sportdog.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.