Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Τροχαίο για άσο της Γιουνάιτεντ.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ράιαν Τάνικλιφ, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγαίνει από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητό του, χωρίς να τραυματιστεί, μετά από σφοδρή σύγκρουσή του με διερχόμενο όχημα στο Χέιγουντ.

Ο 19χρονος μέσος δεν πρόλαβε να χαρεί το νέο του αυτοκίνητο, αφού λίγες ώρες μετά την αγορά του πολυτελούς οχήματος συνέβη το ατυχές περιστατικό.

Το συμβάν έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, με τον άσο της Γιουνάιτεντ να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο βαν και στη συνέχεια πάνω σε μάντρα, στο Χέιγουντ του Μάντσεστερ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες υπέβαλαν τον άσο των «κόκκινων διαβόλων» σε αλκοτέστ, με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για έναν Τάνκλιφ «άσπρο σαν πανί». Όπως αναφέρει στη «Sun» ο Μάθιου Κρόνσοου, διερχόμενος, το «οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό», ενώ ο Τάνικλιφ φαίνεται να «οδηγούσε με 30 μίλια την ώρα».

Ο άσος της Γιουνάιτεντ μόλις είχε αγοράσει το πολυτελές SUV του, ενώ ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν έχει σχολιάσει επίσημα το περιστατικό.

Πηγή: sport-fm

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.