Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ανακοίνωσε Γκουαρντιόλα η Μπάγερν

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι από το προσεχές καλοκαίρι και για τρία χρόνια ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου όπως ανακοινώθηκε επίσημα στο σάιτ των Βαυαρών.



Ο Γκουαρντιόλα θα γίνει έτσι ο πρώτος Ισπανός προπονητής στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου, αναλαμβάνοντας από τον Ιούλιο τα ηνία των Βαυαρών. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας τόσο καλός προπονητής τον οποίον ήθελαν πολλές κορυφαίες ομάδες, ήρθε στην Μπάγερν. Είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει όχι μόνο την ομάδα αλλά ολόκληρο το γερμανικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει περισσότερη λάμψη», ήταν τα λόγια του Ρουμενίγκε για τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον, η Μπάγερν έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε συναντήθηκε με τον Γιουπ Χάινκες και συμφώνησαν να προχωρήσουν μέχρι και το καλοκαίρι όταν και ο Γερμανός τεχνικός θα αποσυρθεί από την δράση.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.