Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δεν θέλει United ο Εβρά.

Αρνητικός εμφανίζεται ο Πατρίς Εβρά να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τελειώνει τον προσεχή Μάιο και από τώρα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλον σύλλογο.



Το ενδιαφέρον για τον έμπειρο δεξιό μπακ των «κόκκινων διαβόλων» είναι μεγάλο από τις ευρωπαϊκές ομάδες, όμως η Μονακό έχει περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει.

Μάλιστα και ο ίδιος ο 32χρονος παίκτης θα ήθελε να… κρεμάσει το παπούτσια του στους Μονεγάσκους, καθώς εκεί αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2006 και η καριέρα του εκτοξεύτηκε.

Το μέλλον του Πατρίς Έβρα στους πρωταθλητές Αγγλίας ξεκίνησε να είναι αμφίβολο από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο Ντέιβιντ Μόγιες, αφού από την αρχή έδειξε να μην τον υπολογίζει ιδιαίτερα.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.