Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Με γκέι χρώματα η εθνική Ιταλίας.

Πρωτοβουλία κατά της ομοφοβίας αναλαμβάνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.


Όπως αναφέρουν Μέσα στη γειτονική χώρα, στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία την ερχόμενη Τετάρτη, η «σκουάντρα ατζούρα» θα αγωνιστεί με ένα επιπλέον αξεσουάρ στην εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές θα φορούν ένα κορδόνι στα χρώματα της γκέι κοινότητας, αν και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ντεμέτριο Αλμπερτίνι, ανασκευάζοντας την αρχική δήλωση του προέδρου Τζιανκάρλο Αμπέτε, τόνισε πως κάτι τέτοιο θα είναι προαιρετικό.

Σύμφωνα με όσα γράφονται πάντως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τσεζάρε Πραντέλι, θα είναι ο άνθρωπος που θα μοιράσει τα τρίχρωμα κορδόνια και μένει να φανεί αν θα υπάρξει διεθνής που θα αντιδράσει ή όχι, αφού στο παρελθόν υπήρξαν ποδοσφαιριστές που είχαν δηλώσει πως οι ομοφυλοφιλία δεν έχει θέση στο χώρο.

Πηγή: Sport-fm.gr
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.