Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

«Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να στήσουν ενέδρες», λένε στη ΓΑΔΑ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, σε γνώση αρμοδίων αξιωματικών έχουν περιέλθει πληροφορίες ότι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού σχεδιάζουν αντίποινα σε βάρος οπαδών του ΠΑΟΚ που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον αγώνα του Σαββάτου. Αιτία είναι τα επεισόδια που προκάλεσαν στον πρόσφατο ημιτελικό της Τούμπας (μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού) οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε χθες δίωρη σύσκεψη στη ΓΑΔΑ με τη συμμετοχή ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ενώ νέα σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για σήμερα. «Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι ότι σε μεταξύ τους συζητήσεις οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν εκφράσει την πρόθεση να στήσουν ενέδρες και να επιτεθούν σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό», δήλωσε στην Καθημερινή ανώτατος αξιωματικός.

Ανέφερε ακόμη ότι ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει επιτήρηση συνδέσμων φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού και εξονυχιστικό έλεγχο των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα κατευθυνθούν στο ΟΑΚΑ μέσω της εθνικής, της Αττικής Οδού και της Λ. Κηφισίας. Αντίθετα, η πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα γινει κυρίως μέσω του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.