Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δείτε τι έγραψε το φύλλο αγώνα: Ο Γιαννακόπουλος πέταξε μέχρι και 50ευρα σε διαιτητές!

Πηγή: Sport 24

 

Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι έγραψαν δύο παρατηρήσεις, όπως και υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Δεν παρέλειψαν, πάντως να κάνουν αναφορά και στις προτροπές από τα μεγάφωνα να σταματήσουν.

Οι διαιτητές έγραψαν και την είσοδο ορισμένων οπαδών του "τριφυλλιού" στο τέλος του αγώνα, οι οποίοι είπαν: "Είσαι π...να και θα σε γ...με". Επίσης, το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό και για τον Δ. Γιαννακόπουλο, καθώς αναφέρει πώς ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέταξε χαρτονομίσματα στον β' διαιτητή.

"Στο Δ” δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β” διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α” διαιτητή "πουλημένο και αλήτη".

Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α” διαιτητή με τις εκφράσεις "είσαι π...να και θα σε γ....με παλιόπ....α". Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας".

Το φύλλο αγώνα δεν υπεγράφη από τον Παναθηναϊκό.

 

 

Τελευταία τροποποίησηΠαρασκευή, 30 Μαϊος 2014 00:29
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.