Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

«Εκπλήξεις» στην επιλογή των αριθμών στις φανέλες από τους διεθνείς

Τα νούμερα που θα φέρουν στις εμφανίσεις τους επέλεξαν οι διεθνείς, με τον Στέφανο Καπίνο να κάνει την… έκπληξη.

Λίγο-πολύ αναμενόμενες ήταν οι επιλογές των διεθνών ποδοσφαιριστών σχετικά με τα νούμερα που θα έχουν στις φανέλες τους στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Άλλωστε, οι περισσότεροι εξ αυτών συμμετείχαν και σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις και είχαν ήδη… «καβατζώσει» τα αγαπημένα τους. 

Το νούμερο «1» θα φορά ο βασικός –όπως αναμένεται- πορτιέρο της Εθνικής, Ορέστης Καρνέζης, με τον Γλύκο να παίρνει το «12» και τον Στέφανο Καπίνο να επιλέγει τελικά το «13», κάτι που είναι πολύ πιθανό φυσικά να συνδέεται με την ξεχωριστή σχέση του νεαρού τερματοφύλακα με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Καπίνο δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματά του για το «τριφύλλι». 

Με το «5» στην πλάτη θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Βραζιλίας ο Μόρας, με το «9» ο Μήτρογλου, ενώ ο Λουκάς Βύντρα –αν και αμυντικός- επέλεξε το νούμερο «11». 

Αναλυτικά: 

1. Καρνέζης 
2. Μανιάτης 
3. Τζαβέλλας 
4. Μανωλάς 
5. Μόρας 
6. Τζιόλης 
7. Σαμαράς 
8. Κονέ 
9. Μήτρογλου 
10. Καραγκούνης 
11. Βύντρα 
12. Γλύκος 
13. Καπίνο 
14. Σαλπιγγίδης 
15. Τοροσίδης 
16. Χριστοδουλόπουλος 
17. Γκέκας 
18. Φετφατζίδης 
19. Παπασταθόπουλος 
20. Χολέμπας 
21. Κατσουράνης 
22. Σάμαρης 
23. Ταχτσίδης

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.