Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την αυριανή ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ του ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες για την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014 έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Estadao» που εδρεύει στο Σάο Πάουλο, όπου θα γίνει το εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης ανάμεσα στη διοργανώτρια Βραζιλία και την Κροατία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για την πρώτη μέρα του Μουντιάλ.

Περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως αναμένεται να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης, η οποία θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά, λίγη ώρα πριν από το πρώτο σφύριγμα στα γήπεδα της «χώρας του καφέ».

Πάνω από 600 εκπαιδευόμενοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή διεξαγωγή. Το στάδιο του Σάο Πάουλο θα είναι γεμάτο με 60.000 θεατές που θα βρεθούν εκεί για να γιορτάσουν για το ξεκίνημα του μεγάλου γεγονότος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το κλείσιμο της τελετής θα γίνει με το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα παρουσιάσουν η Κλαούντια Λέιτε, ο Πίτμπουλ, και η Τζένιφερ Λόπεζ.

ΠΗΓΗ: ONSPORTS.GR

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.