Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Κινδυνεύει η καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο;

Αποχή από τις προπονήσεις για τουλάχιστον 2 μήνες απαιτεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του

Ο πορτογάλος άσος δεν πατάει καλά στο γήπεδο. Ο πρόσφατος τραυματισμός του τον έχει επηρεάσει και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια της εθνικής Πορτογαλίας. Πριν από λίγο, δημοσίευμα του «El Confindencial» σημειώνει ότι θα θέσει σε άμεσο κίνδυνο την ίδια του την καριέρα αν δεν σταματήσει ακόμη και τις προπονήσεις για το επόμενο δίμηνο!

Οι σοβαρές ενοχλήσεις στο γόνατό του επέστρεψαν και ο Ρονάλντο δεν μπορεί να το κρύψει. Οι γιατροί τον συμβούλευσαν να απέχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες επειδή ο κίνδυνος υποτροπής είναι μεγάλος. Αυτό έδειξε και η πρόσφατη μαγνητική τομογραφία. Ο άσος της Ρεάλ δεν έδωσε σημασία στα όσα του είπαν οι γιατροί. Επαιξε κόντρα στη Γερμανία, αλλά ουσιαστικά δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Ηταν σκιά του εαυτού του με τους πόνους να είναι αφόρητοι.

Αν δεν ξεκουρασθεί, θα ρισκάρει την καριέρα του. Αυτό του είπε και το ιατρικό τιμ των Λουζιτανών. Το αριστερό του γόνατο είναι καταπονημένο. Ο Δρ. Νορόνια (ο προσωπικός του γιατρός) ήταν σαφής: «Είτε θα σταματήσει για λίγο καιρό είτε θα θέσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον σε άμεσο κίνδυνο».

Τα σημάδια του προβλήματος είχαν φανεί τόσο κόντρα στη Ντόρτμουντ όσο και στον τελικό με τη Μπάγερν. Ο ίδιος όμως έχει άλλη άποψη. «Εγώ αποφασίζω αν θα παίξω. Εγώ θα πω το αν μπορώ να αγωνισθώ». Το λέει και το ξαναλέει, αλλά τα ιατρικά τεστ άλλα βγάζουν. Το γόνατό του δεν είναι καλά. Οσο πιέζεται τόσο ρισκάρει να του κοπεί κάποιος τένοντας. Δεν το καταλαβαίνει. Πήρε την ευθύνη κι έπαιξε, αλλά το σώμα του τον πρόδωσε. Οι ενέσεις είναι απλά καταπραϋντικές. Δεν λύνουν το πρόβλημα. Ο CR7 θέλει να βοηθήσει την εθνική Πορτογαλίας, αλλά τελικά με το πρόβλημα που έχει τελικά και τον εαυτό του και την ίδια του την ομάδα παρέσυρε στη μετριότητα. Η ξεροκεφαλιά πολλές φορές πληρώνεται ακριβά…

Πηγή: Sport-fm.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.