Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Πρώην αστυνομικός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τους παράνομους μετανάστες στο Ιόνιο!

Σε συλλήψεις τριών προσώπων προχώρησαν οι λιμενικοί στην Ηγουμενίτσα και τη Πρέβεζα, καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ακυβέρνητου ταχύπλοου, που εντοπίστηκε με 35 μετανάστες, 40 μίλια νοτιοδυτικά των Παξών προχθές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ταχύπλοο που χρησιμοποίησαν οι μετανάστες, ανήκει έναν 60χρονο πρώην αστυνομικό που ασχολείται με επιχειρήσεις στα Ιωάννινα!

Κατά την εξέλιξη του συμβάντος και της διάσωσης, ο πρώην αστυνομικός εμφανίστηκε στο Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας και δήλωσε την απώλεια του σκάφους του, το οποίο όπως είπε είχε αγκυροβολημένο στην Πλαταριά. Οι λιμενικοί στην συνέχεια τον συνέλαβαν για πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση...

Οι μετανάστες, αναγνώρισαν από φωτογραφίες, δύο νεαρούς από την Λυγία της Πρέβεζας, ως τους ανθρώπους οι οποίοι τους φρόντιζαν, όταν έφτασαν από την Αθήνα στην περιοχή, για τρεις ημέρες, σε μία καλύβα σε ένα ορεινό χωριό. Οι 3 συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο της Κέρκυρας που έχει την προανάκριση για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.