Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Κυκλώματα ναρκωτικών με «λαμπερό» πελατολόγιο.

Ενας από τους επιχειρηματίες φαίνεται να είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους και αναζητείται, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ενώ ερευνάται η πιθανότητα, το ξέπλυμα των χρημάτων από την διακίνηση των ναρκωτικών να γινόταν μέσω της αγοράς νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, σκαφών αναψυχής και πολυτελών οχημάτων. Παράλληλα, οι αξιωματικοί, που ασχολούνται με την σοβαρή υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο «συνεργασίας» ή «ανοχής» στις δραστηριότητες των κυκλωμάτων, στελεχών της αστυνομίας και του λιμενικού, χωρίς προς το παρόν να έχουν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών του κυκλώματος, που προσδιορίζεται χρονικά πριν από περίπου ένα χρόνο, προέκυψαν χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες, κάποιες από τις οποίες ανέδειξαν την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών από γνωστά πρόσωπα της… Showbiz και επιχειρηματικών κύκλων. Ανάμεσα σε εκείνους που φέρεται να επικοινωνούν με μέλη των κυκλωμάτων, μέσω τρίτων προσώπων που τους επικαλούνται, αλλά και απευθείας οι ίδιοι, για την προμήθεια κοκαΐνης, χασίς, MDMA και Skunk, είναι γνωστοί επιχειρηματίες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και ποδοσφαιριστές.

Μερικοί από τους κωδικούς των παραγγελιών, που εκτελούσε ο «ντιλιβεράς» του κυκλώματος, είχαν ως εξής:

«Δύο άτομα»: Τα δύο γραμμάρια ναρκωτικού

«Φούστα-μπλούζα»: Παραγγελία δύο ειδών ναρκωτικών

«Μηχανάκια»: Η κοκαΐνη

         Τουλάχιστον ένας από τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να είχε ρόλο ενδιάμεσου, αποδέκτη των παραγγελιών και προμήθειας των ναρκωτικών στους χώρους ιδιοκτησίας του. 

          Το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με τις δύο ομάδες, φαίνεται να αριθμεί τουλάχιστον 30 άτομα, κάποια από τα οποία θα κατηγορηθούν. Από τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών στα σπίτια και οχήματα των εννέα συλληφθέντων έχουν κατασχεθεί περίπου 20 κιλά ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, 150 γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητες MDMA και Skunk. Αργά χθες το απόγευμα αναμενόταν να ολοκληρωθεί η ογκωδέστατη δικογραφία, προκειμένου να γίνει η μεταγωγή των συλληφθέντων στον Εισαγγελέα, ενώ σήμερα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Το συγκεκριμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται να έχει κάποιο «κοινό κρίκο» με εκείνο που εξαρθρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, όπου και εκεί εμφανιζόταν ένα «υψηλό πελατολόγιο» όπως και οι συνοδείες όμορφων κοριτσιών σε Σαουδάραβες κροίσους!  

Πηγή: thetoc.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.