Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Νέα Ζηλανδία: Τυφλή χτύπησε το κεφάλι της και βρήκε το φως της

Πρωταγωνίστρια μιας απίστευτης ιστορίας έγινε μια τυφλή γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία βρήκε ξανά το φως της χτυπώντας κατά λάθος το κεφάλι της σε ένα τραπέζι!

Η Λίζα Ριντ από το Όκλαντ έχασε την όρασή της όταν ήταν 11 ετών λόγω ενός όγκου που είχε αναπτυχθεί στο κεφάλι της, καταστρέφοντας το οπτικό της νεύρο. Δεκατρία χρόνια ωστόσο μετά κατάφερε να δει ξανά χάρη σε ένα μικροατύχημα!

Συγκεκριμένα, σκύβοντας να φιλήσει το σκύλο-οδηγό της, χτύπησε κατά λάθος το κεφάλι της σε ένα μικρό τραπεζάκι. Και μπορεί εκείνη την ώρα να μην έδωσε ιδιαίτερη σημασία, όταν ξύπνησε ωστόσο δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της! Η όρασή της είχε επιστρέψει...

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή σημειώθηκε το 2000, ωστόσο η 38χρονη σήμερα Λίζα αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της τώρα, μεταλαμπαδεύοντας την ελπίδα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, με αφορμή ένα συνέδριο για τυφλούς που πραγματοποιείται στη Νέα Ζηλανδία.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.