Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ικέτευε να πάρει τα λεφτά του πίσω - Εξαπατήθηκε για το iPhone 6

Πέφτοντας γονυπετής και κλαίγοντας, ένας εργάτης ικετεύει να πάρει τα λεφτά του πίσω από κατάστημα που τον εξαπάτησε στην αγορά του iPhone 6.

Ο Βιετναμέζος Pham Van Thoai είχε πάει με τις οικονομίες του από τον μισθό του (82 λίρες τον μήνα) στη Σιγκαπούρη για να αγοράσει για την κοπέλα του το νέο iPhone ως δώρο γενεθλίων.

Ο 28χρονος πήγε στο κατάστημα Mobile Air και πλήρωσε 460 λίρες για το τηλέφωνο. Ενώ είχε πληρώσει, οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να φύγει αν δεν καταβάλει ένα επιπλέον ποσό ύψους 730 λιρών για ένα πακέτο εγγύησης.

Αδυνατώντας να πληρώσει, ο Pham λύγισε και άρχισε να ικετεύει πέφτοντας στο γόνατα το προσωπικό του καταστήματος για να του δώσουν τα χρήματά του πίσω. Αυτό που εισέπραξε ήταν τα γέλια τους.

Στο κατάστημα έφτασαν οι αρχές, αλλά τα χρήματα που του επιστράφηκαν ήταν μόνο 194 λίρες, χωρίς βέβαια το πολυπόθητο iPhone.

Το βίντεο άρχισε να μοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να καταδικάζουν τη στάση του προσωπικού και την πολιτική του καταστήματος.

Ξεκίνησε μάλιστα μια ηλεκτρονική εκστρατεία για να βοηθήσουν τον Pham και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό 7.000 λιρών.

"Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, σκοπεύουμε να του αγοράσουμε το iPhone 6 και να του δώσουμε και πολλά τοπικά προϊόντα ως μια χειρονομία καλής θέλησης.

Θέλουμε να ξέρει ότι δεν είμαστε ένα κράτος απατεώνων", σημείωσε ο Gabriel Kang που βρίσκεται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία.

Πηγή: Mirror

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.