Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ζευγάρι υιοθέτησε 8 αδέρφια γιατί δεν ήθελε να τα χωρίσει

Ο Scott και η Melissa Groves προσπαθούσαν, από τότε που αποφάσισα να περάσουν τη ζωή τους μαζί, να κάνουν ένα παιδί. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερναν. Μέχρι που η Melissa με τον σύζυγό τους, έμαθαν όταν επισκέφτηκαν για διακοπές μια θεία τους στο Davenport, πως εκείνη είχε υιοθετήσει ένα μωρό.

«Η πράξη της αυτή με ενέπνευσε», δήλωσε η ίδια στο People. Γυρνώντας οι δυο τους σπίτι τους, στο Omaha της Nebraska, άρχισαν να κάνουν τη δική τους έρευνα, επιθυμώντας να υιοθετήσουν ένα παιδί.

«Ανησυχούσαμε πως θα το χειριστούμε, αλλά όταν μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν πως δυο παιδιά, ο τρίχρονος Noah και ο 22 μηνών αδερφός του θα έρχονταν σπίτι μας, αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση. Κι εκείνα φοβούνταν και εμείς και έτσι το προσπαθήσαμε όλοι μαζί και πέτυχε. Μετά από δυο περίπου εβδομάδες ήμασταν οικογένεια και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τη ζωή τους μακριά τους», τόνισε στο People.

Στην πορεία όμως τους τηλεφώνησαν, ενημερώνοντάς τους πως τα δυο αυτά παιδιά είχαν και άλλα αδέρφια και αν θα ήθελαν να τα υιοθετήσουν και εκείνα. Και χωρίς δεύτερη σκέψη είπαν το ναι.

O Garett και μετά ο Hayden που γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στη χείλια του και χρειάστηκαν πολλές εγχειρήσεις για να αποκατασταθούν. Μετέπειτα ακολούθησαν τα υπόλοιπα παιδιά, Ashton, Curran και Bryer.

Κάθε φορά που μάθαιναν πως η βιολογική τους μητέρα έφερνε στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, το οποίο δεν μπορούσε να συντηρήσει, οι δυο τους αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν. Βαθιά όμως μέσα τους ήξεραν πως έπρεπε να μεγαλώσουν όλα μαζί, χωρίς να χωριστούν.

Μετέπειτα ήρθε ο Zayn, που είναι πια ενός χρονών και γεννήθηκε με σύνδρομο Down. «Είναι η προσωποποίηση της χαράς, πάντα χαρούμενος. Τα αγαπώ όλα, αλλά φροντίζω περισσότερο τον μικρό Ζaynπου έχει σύνδρομο Down. Με χρειάζεται περισσότερο», πρόσθεσε η Melissa στο People.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.