Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Του έσωσε τη ζωή το iphone.

Ο νεαρός Daniel Kennedy από το Cheshire της Βρετανίας, δέχτηκε τα πυρά από τον 19χρονο γείτονά του Ryan Duggan, όταν διαμαρτυρήθηκε για μια σειρά βανδαλισμών στη περιοχή-ο Duggan μαζί με μια ομάδα νεαρών, διέκοψαν τη παροχή νερού.

Ο Duggan πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 25χρονο, χωρίς ωστόσο το θέμα να πάθει το παραμικρό. Ο Kennedy, στάθηκε απίστευτα τυχερός στην ατυχία του, όταν τα σκάγια συγκρατήθηκαν από το smartphone της Apple.

«Ευτυχώς, το κινητό τηλέφωνο του θύματος απορρόφησε τις βολές. Είναι απίστευτο γιατί αν εκείνη την ώρα δεν ήταν το τηλέφωνο στην τσέπη του αναμφίβολα θα είχε πεθάνει», δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Gary McIntyre.

newsbeast.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.