Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Έπεσαν… ανθρώπινα περιττώματα από τον ουρανό.

Φανταστείτε να περνάτε χαλαρές στιγμές στον κήπο, να μιλάτε και να γελάτε με φίλους σας και να περιμένετε να κόψετε την τούρτα των γενεθλίων σας. Αλλά αντί για κεράκια, ο Θεός να σας… ραίνει με… περιττώματα!

Όχι, δεν πρόκειται για Θεόσταλτο «δώρο», αλλά για ένα ρεαλιστικό συμβάν που έλαβε χώρα στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων, άρχισαν να πέφτουν στο χώρο απόβλητα!

Η αηδιαστική αυτή «βροχή», έχει την εξήγησή του: αεροπλάνο άδειασε ανθρώπινα περιττώματα, τα οποία «προσγειώθηκαν» στην εν λόγω φιλική παρέα.

«Μόλις είχαμε τελειώσει με την τούρτα, γιατί δύο λεπτά αργότερα, κάτι άρχισε να πέφτει από τον ουρανό», είπε στο WNEP News, η Kirstie Rogy, μια από τους 40 περίπου καλεσμένους.

newsbeast.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.