Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

30χρονη καθαρίστρια: «Έχω 500 οργασμούς καθημερινά. Ζω μια κόλαση».

Τρίτο θύμα του συνδρόμου σεξουαλικής διέγερσης (PSAS) βρήκε η εφημερίδα Sun μέσα σε τρεις μήνες. Αυτή την φορά η γυναίκα που υποφέρει είναι η 30χρονη καθαρίστρια Ζάρα Ρίτσαρντσον. Και μάλιστα με ρεκόρ οργασμών καθώς οι δυο προηγούμενες -επίσης βρετανίδα-είχαν μόλις 200 και 100 οργασμούς καθημερινά αντίστοιχα.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι βρίσκομαι σε έκσταση κάθε μέρα, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν έχω κανένα έλεγχο του σώματός μου και το να έχω συνεχώς οργασμούς καταστρέφει τη ζωή μου», περιγράφει η παθούσα στην εφημερίδα Sun. Προσθέτοντας πως «Μου συμβαίνει συχνά ενώ ανεβαίνω σκάλες, περνάω πάνω από σαμαράκια στο δρόμο ή δονείται το κινητό που έχω στην τσέπη. Επίσης καθώς σκύβω να πιάσω μια κονσέρβα στο σουπερμάρκετ ή όταν απλά κάτσει κάποιος δίπλα μου στον καναπέ. Ξυπνάω ερεθισμένη κάθε μέρα και πέφτω κάθε βράδυ ερεθισμένη για ύπνο».

Σύμφωνα με την Ρίτσαρντσον πάσχει από το συγκεκριμένο σύνδρομο από το 2001. Κάτι που συνειδητοποίησε όταν, αφού έκανε σεξ με το σύντροφό της, αισθανόταν ανικανοποίητη. Τελικά, παρόλη την ντροπή που ένοιωσε, το εκμυστηρεύτηκε στον γυναικολόγο της που της εξήγησε ότι πρόκειται για ιατρικό σύνδρομο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε να της προτείνει και αποτελεσματική θεραπεία.

Αυτή την στιγμή η 30χρονη παίρνει αντικαταθλιπτικά και παυσίπονα, τυλίγει πακέτα με κατεψυγμένα μπιζέλια γύρω από τα γενετικά της όργανα καθώς το κρύο της επιτρέπει να μην έχει τόσους οργασμούς και έχει καθιερώσει και κάποιες μέρες το μήνα που κάθεται σπίτι και αυνανίζεται.

«Το κάνω 3-4 φορές το μήνα. Είναι ένας τρόπος να εξαντλήσω το σώμα μου και να σταματήσει να έχει οργασμούς. Αλλά δεν μου προσφέρει ηδονή. Για την ακρίβεια είναι αρκετά επώδυνο».

 

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.