Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Φανατικός του I-phone 6... πριν βγει στην αγορά.

Λένε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά και έχουν απόλυτο δίκιο. Απόδειξη ένας φανατικός οπαδός του iPhone που έβαλε στόχο της ζωής του να γίνει ο πρώτος που θα το αποκτήσει όταν αυτό κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία.

Ο νεαρός, ονόματι Yoppy, ντύθηκε… iPhone και στήθηκε έξω από το κατάστημα της Apple, επτά μήνες πριν από την κυκλοφορία του αντικειμένου του πόθου του.

Τι κι αν η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της κινητού τηλεφώνου; Ο Yoppy είναι αποφασισμένος να το αποκτήσει πρώτος και να ξεροσταλιάσει έξω από το κατάστημα όσο χρόνο χρειαστεί, μιας και δεν κατάφερε να είναι ο πρώτος που απέκτησε το iPhone 5.

Φυσικά, οι περαστικοί τον κοιτούν ως αξιοθέατο, αλλά εκείνος είναι απτόητος.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.