Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ουκρανοί αθλητές αποχωρούν από το Σότσι.

Να αποχωρήσουν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Σότσι της Ρωσίας και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους αποφάσισαν ορισμένα μέρη της ολυμπιακής ομάδας της Ουκρανίας, καθώς το σκηνικό σύγκρουσης φαίνεται να βγαίνει εκτός ελέγχου στο Κίεβο με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
 


«Πιστεύω πως κάποια από τα μέλη της ολυμπιακής αποστολής αποφάσισαν να γυρίσουν στην πατρίδα τους και ο επικεφαλής της ουκρανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σεργκέι Μπούμπκα δήλωσε πως σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να αποφασίζει για τον εαυτό του», τόνισε ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Mark Adams.

Σύμφωνα με στέλεχος της ουκρανικής αποστολής η σκιέρ Bogdana Matsotska και ο πατέρας και προπονητής της Oleg Matsotskyy, απέσυραν τη συμμετοχή τους από τους Αγώνες.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Reuters, δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλους αθλητές που επιστρέφουν στην Ουκρανία.
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.