Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δασκάλα ΦΙΜΩΣΕ με ΣΕΛΟΤΕΗΠ το στόμα 9χρονης μαθήτριας για 15 λεπτά

Την οργή όλων προκαλεί η είδηση η οποία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, και αφορά την απαράδεκτη τιμωρία που επέστη μια 9χρονη μαθήτρια από το Νιου Τζέρσευ.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, η 9χρονη Ελίζ Σμιθ μιλούσε με την διπλανή της κατά την διάρκεια του μαθήματος των Αγγλικών.

Τότε η αδίστακτη δασκάλα της, η οποία της ζήτησε να μην μιλάει κατά την διάρκεια του μαθήματος, την σήκωσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της και της έκλεισε το στόμα με… σελοτέιπ!!!

Μάλιστα, η άτυχη 9χρονη έμεινε με το σελοτέιπ στο στόμα για… 15 ολόκληρα λεπτά, ενώ η δασκάλα φαίνεται να ακολουθούσε συχνά την ίδια τακτική.

Τέσσερα ακόμη παιδάκια εξομολογήθηκαν ότι η γυναίκα τα είχε τιμωρήσει στο παρελθόν με τον… ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως καταλαβαίνετε, οι γονείς την 9χρονης έγιναν έξαλλοι όταν έμαθαν το μαρτύριο που πέρασε το ανήλικο κορίτσι.

Την επομένη κιόλας μέρα ο πατέρας της 9χρονης πήγε στο σχολείο για να ζητήσει την τιμωρία της απαράδεκτης παιδαγωγού.

«Τα παιδιά μιλούσαν στη τάξη και όταν η δασκάλα τους είπε να σταματήσουν η κόρη μου συνέχισε να μιλά. Στη συνέχεια, η δασκάλα αντί να την βγάλει έξω από την αίθουσα της έκλεισε το στόμα με ταινία για 15 λεπτά. Ήμουν στη δουλειά όταν το έμαθα. Την επομένη πήγα στο σχολείο έξαλλος» δήλωσε ο αγανακτισμένος γονιός.

Η διευθύντρια του σχολείου διεξάγει έρευνα για το απίστευτο περιστατικό, ενώ προχώρησε και στην απόλυση της δασκάλας.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.