Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Γιατρός έστελνε σεξουαλικά μηνύματα κατά τη διάρκεια εγχειρήσεων

Το περίφημο sexting, δηλαδή η αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου, φαίνεται πως ήταν ένα από τα αγαπημένα χόμπι ενός γιατρού στο Σιάτλ. Η συνήθειά του όμως αυτή του στέρησε τη δουλειά του, καθώς ο αναισθησιολόγος, Arthur K. Zilberstein έστελνε τέτοια μηνύματα κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο 47χρονος γιατρός «έθετε σε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών λόγω της ενασχόλησής του με σεξουαλικά μηνύματα, και ενώ ήταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο».

Όπως ανέφερε η Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας της Ιατρική, ο Zilberstein έστειλε 64 μηνύματα σε μια μόνο μέρα, με διαφορά μερικών λεπτών μεταξύ τους, τα οποία περιείχαν σεξουαλικά υπονοούμενα.

Το NBC αναφέρει πως σε ένα από τα μηνύματα ο γιατρός έγραφε πως ο συνεργάτης του παραλίγο να τον καταλάβει όταν έστελνε το μήνυμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το πως αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του Zilberstein, ωστόσο ο ίδιος τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να απαλλαγεί από τις κατηγορίες, είπαν εκπρόσωποι του τομέα της Υγείας στο Σιάτλ. Οι Αρχές επεσήμαναν πως έχει 20 μέρες να απολογηθεί.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.