Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Άγριο φονικό στην Κύπρο! - Σκότωσε την πρώην σύζυγο και την κόρη του και αυτοκτόνησε – Κυνηγούσε με το όπλο τον γιο του που χαροπαλεύει

- Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 μ.μ. στην περιοχή Στροβόλου, κοντά στο σπίτι του Γάλλου Πρέσβη στη Λευκωσία

- Με στρατιωτικό όπλο G3, άνοιξε πυρ προς το μέρος του αυτοκινήτου, όπου επέβαιναν η άτυχη μητέρα και τα δυο παιδιά

- Η κόρη του ήταν 12 ετών και ο γιος του 18

- Οι δυο πρώην σύζυγοι είχαν διαφωνίες για την κηδεμονία των παιδιών

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κύπρο εδώ και λίγες ώρες. Ένας πατέρας πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του και τα δυο παιδιά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το άγριο φονικό συνέβη, περίπου στις 4 μ.μ., στην περιοχή του Στροβόλου, κοντά στο σπίτι του Γάλλου πρέσβη στη Λευκωσία.

Ο άνδρας, με στρατιωτικό όπλο G3, άνοιξε πυρ προς το μέρος του αυτοκινήτου, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι των πεθερικών του και στο οποίο επέβαιναν η πρώην σύζυγός του και τα δυο παιδιά τους, ο 18χρονος γιος και η 12χρονη κόρη τους.

Αφού σκότωσε την άτυχη μητέρα, έστρεψε το όπλο προς τα παιδιά που άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Τότε ήταν, που πυροβόλησε τη 12χρονη κόρη, που έπεσε νεκρή στην άσφαλτο και στη συνέχεια κυνήγησε τον γιο του, μέχρι που τον πυροβόλησε στην ωμοπλάτη. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της τραγωδίας, αλλά -σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- οι δύο πρώην σύζυγοι, είχαν διαφορές για την κηδεμονία των παιδιών τους. 

Όλες οι εξελίξεις στο newsit.com.cy

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.