Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Τζιχαντιστές σχεδίαζαν να χτυπήσουν Πύργο του Άιφελ και Λούβρο

Την ανατίναξη του Πύργου του Άιφελ, του Λούβρου και ενός πυρηνικού εργοστασίου φέρονται να σχεδίαζαν τζιχαντιστές σύμφωνα με στοιχεία από την γαλλική αστυνομία που επικαλείται σε σημερινό ρεπορτάζ της η Le Parisien.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα οι τζιχαντιστές είχαν βάλει στο στόχαστρο τα ιστορικά μνημεία του Παρισιού, καθώς αποτελούν στόχους υψηλού συμβολισμού.

Στο συμπέρασμα κατέληξαν έπειτα από την αποκωδικοποίηση συνομιλίας Αλγερινού πολίτη με υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα του Ισλαμικού Μαγκρέμπ. Οι δύο άντρες φέρονται να βρίσκονται σε διαρκή και συνεχή επικοινωνία επί τουλάχιστον ένα χρόνο.

Αποτέλεσμα είναι τα Ηλύσια Πεδία να προτείνουν εξάμηνη ταξιδιωτική απαγόρευση προς τους πολίτες με προορισμό τη Συρία και το Ιράκ.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.