Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Η γνωστή και πολύ αγαπητή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, που την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη εκπομπή "Happy Day", κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο της μυθιστόρημα από τον μεγαλύτερο εκδοτικό οίκο της χώρας. Τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Ένα βιβλίο που το περιμέναμε καιρό, καθώς η ίδια η παρουσιάστρια είχε αναφέρει πολλά σε συνεντεύξεις της, και μας είχε εξάψει το ενδιαφέρον και την περιέργεια.

"Όλα για λίγο παράδεισο" τιτλοφορείται το νέο της βιβλίο, που όπως γράφει και η ίδια, είναι: "Ένα ερωτικό μυθιστόρημα για όλα εκείνα τα ανεκπλήρωτα «θέλω» που δε μας αφήνουν να ζήσουμε∙ μια ιστορία για όσους περνούν μια ζωή ψάχνοντας το φως μέσα στο σκοτάδι, ενώ το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κοιτάξουν μέσα τους."

Μια ερωτική - ρομαντική ιστορία αγάπης με την Λήδα και τον Αλέξανδρο σαν κεντρικούς ήρωες, και μια πλοκή που θα συγκινήσει, θα προβληματίσει και θα μας αφήσει στο τέλος, την καλύτερη επίγευση.

Διαβάστε για το βιβλίο, εδώ ---> Όλα για λίγο παράδεισο

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.