Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Θύματα τροχαίου ο David Beckham και ο γιος του! Διαλύθηκε το αυτοκίνητό τους

Ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο είχε ο David Beckham και μάλιστα την ώρα που γύριζε σπίτι τον μεγαλύτερο γιο του, Brooklyn, μετά από αγώνα του με την ομάδα της Arsenal. Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, αφού παρακολούθησε το 16χρονο καμάρι του, να παίζει ενάντια στο Brighton, τράκαρε σφοδρά με ένα άλλο αυτοκίνητο, που- όπως φαίνεται- έτρεχε παραπάνω από το κανονικό. 

Τόσο ο David, όσο και ο γιος του δεν έπαθαν κάτι σοβαρό, ωστόσο το αυτοκίνητο του superstar υπέστη μεγάλη βλάβη και μάλιστα σε σημείο, που δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μετά το ατύχημα. Πατέρας και γιος έφυγαν με ένα άλλο όχημα εμφανώς σοκαρισμένοι, ενώ μερικοί φοιτητές που τους είδαν, ανέφεραν πως ο μπαμπάς Beckham είχε χτυπήσει στον ώμο ελαφρά.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.