Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη της Άντας Λιβιτσάνου. Τι λέει για το Ζαχαροπλαστείο της στη Γλυφάδα.

Η πολύ αγαπητή ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου, έχει πλέον δραστηριοποιηθεί και στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, καθώς έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα (Γρηγορίου Λαμπράκη 10), όπου δημιουργεί ξεχωριστές γεύσεις για τους πελάτες της, επώνυμους και μη.

Μια κοπέλα που δε σταματάει να δημιουργεί, να εξελίσσεται, και να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό σε κάθε της νέο βήμα.

Η Άντα Λιβιτσάνου, μιλάει Αποκλειστικά στο Dailynewsgr.com και στην Κική Βασιλειάδου, για όλα εκείνα που θέλουμε να μάθουμε για τη νέα της δραστηριότητα. Το Ada's Little Kitchen. Ένα μαγαζί, που από ό,τι φαίνεται... ήρθε να κατακτήσει τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, και να ικανοποιήσει του λάτρεις της σοκολάτας και των ξεχωριστών γλυκισμάτων.

 

Άντα καλησπέρα, και καλώς ήρθες στο DailyNewsGr.

Καλώς σας βρήκα.

 

Ηθοποιός, Τραγουδίστρια, και πλέον ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου στη Γλυφάδα. Το «Ada’s Little Kitchen». Η τέχνη από ό, τι καταλαβαίνουμε, μπορεί να βρεθεί παντού. Πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιδέα του ζαχαροπλαστείου σου;

Η ιδέα καλλιεργήθηκε εδω και πολλά χρόνια μέσα στο μυαλό μου. Πάντα ηταν κρυφό όνειρο και ειχα την τύχη να δημιουργηθούν οι συνθήκες και να κάνω ενα ακόμα όνειρό μου πραγματικότητα.

 

Έχουμε παρακολουθήσει πολύ τους λογαριασμούς σου στο Facebook, και βλέπουμε πολύ συχνά νέες φωτογραφίες από τούρτες, μικρά γλυκά, ιδιαίτερα γλυκά, που να πω την αλήθεια, δεν έχουμε ξαναδεί και προφανώς ξαναγευτεί. Πολύ όμορφα διακοσμημένα, πολλά χρώματα και έξυπνες ιδέες. Είναι όλα δικές σου δημιουργίες;

Ναι. Τα γλυκά τα φτιάχνω εγω κάθε μέρα για τους’’καλεσμένους’’ του Ada’s Little Kitchen. Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω για τον καθένα κάτι όμορφο, καλαίσθητο και μοναδικό, τόσο γευστικά οσο και εμφανισιακά.

 

Η κρίση μας έκοψε την όρεξη ή το γλυκό θα έχει πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών;

Το γλυκό ειναι κάτι που έχουμε ανάγκη στην ζωή μας. Είναι ο επίλογος ενος γεύματος, ο εορτασμός μιας χαράς, ακόμα και ο σύντροφος σε μια λύπη . Το γλυκό ειναι μαγεία για εμένα και ειδικά όταν φτιάχνεται με μεράκι και σεβασμό, τότε κερδίζει μια θέση στην μνήμη μας.

 

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο γλυκό από όσα φτιάχνεις στο «Ada’s Little Kitchen», και ποιο είναι το γλυκό που αγαπάει ο κόσμος που το επισκέπτεται;

Ειναι πολλά τα γλυκά που αγαπώ. Πάντα προτείνω να δοκιμάσουν το Τιραμισού, το Auntie Mary’s , το Daddys Girl , το cheesecake , το μαγικό μας Red velvet τις μοναδικές σοκολάτες μας, αλλα και τα αλμυρά μας εκλαίρ.

 

Είδα ότι έχεις και Light γλυκά, έχεις τάρτες, ζελέ σοκολάτας, γλυκά που δεν συναντάς εύκολα σε κάποιο κοινό ζαχαροπλαστείο. Από πού αντλείς όλες αυτές τις ιδέες; Και λύσε μας και την απορία! Το γλυκό Light δίνει την ίδια απόλαυση;

Τα light γλυκά μας, μόνο άγλυκα δεν ειναι. Σε χορταίνουν, σου δίνουν ενέργεια και ειναι πεντανόστιμα! Για να καταλάβεις έχουμε ενα γλυκό που ειναι κατάλληλο για διαβητικούς, για αθλητές (body building κ.α.) και για όσους κάνουν δίαιτα, είναι εξαιρετικά χαμηλό σε υδατάνθρακες, υψηλό σε πρωτεϊνη και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Κοινώς ειναι το τέλειο γλυκό! Φυσικά θα υπάρξουν αρκετά ακόμα από χειμώνα στην σειρά pure ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές.

 

Φίλοι σου, από τον καλλιτεχνικό χώρο, σε έχουν επισκεφθεί; Και αν ναι, τι έχουν δοκιμάσει; Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, να υπάρχουν φίλοι που έρχονται στο μαγαζί. Η τούρτα του Νίκου ηταν παραγγελία της Βίκυς (Κάβουρα) για τα γενέθλιά του και φτιάξαμε τελικά 3 τούρτες για τα παιδιά, που ηταν όλες πολύ όμορφές και ιδιαίτερες.

 

Αυτό που παρατήρησα στα γλυκά σου Άντα, είναι πως και αυτά όπως κι εσύ, έχουν μια χαρούμενη και χρωματιστή διάθεση. Ακόμα και η διακόσμηση του μαγαζιού είναι από άλλο κόσμο. Λες και δεν είναι στην Ελλάδα. Έχεις δώσει για τα καλά το στίγμα σου.

Σε ευχαριστώ. Δεν έκανα κατι επιτιδευμένα στο μαγαζί. Προσπαθώ να δίνω χαρά και θετική ενέργεια στον κόσμο με οποιαδήποτε ιδιότητά μου. Θέλω και εύχομαι καθημερινά, να είμαστε όλοι καλά.

 

Ο πρώτος και ο τελευταίος κριτής των γλυκών σου ποιος είναι;

Ο σύντροφός μου!

 

Πόσο χρόνο από τη μέρα σου αφιερώνεις για το ζαχαροπλαστείο; Πλέον θα σε βλέπουμε μόνο εκεί; Ή ετοιμάζεις κι άλλα πράγματα; Στην τηλεόραση ας πούμε!

Το Αda’s little kitchen είναι πολύ λογικό να μου κλέβει σχεδόν όλη την ημέρα. Φυσικά πάντα βρίσκω χρόνο να κάνω live, και στο μέλλον εαν υπάρχουν οι συνθήκες θα μπορούσα να προσθέσω ενδεχομένως και κατι άλλο.

 

Η καινούρια σου ασχολία, ή δουλειά αν θέλεις… είναι όπως φαίνεται πολύ γλυκιά. Η ζωή, εσένα νομίζεις πως σου φέρθηκε γλυκά έως τώρα; Έχεις κάποιο παράπονο;

Η ζωή δεν ειναι πάντα γλυκιά αλλά ειναι σίγουρα ενδιαφέρουσα.

 

Λίγο πριν σε αποχαιρετήσουμε Άντα, έχεις να μας πεις κάτι νέο για το «Ada’s Little Kitchen». Κάποιο event που ετοιμάζεις ή κάποια νέα γεύση;

Έχουμε διαρκώς νέα και πολλεές εκπλήξεις και θα ηταν χαρά μας, να μας ακολουθήσουν όσοι θέλουν στην σελίδα μας στο facebook η στο instagram όπου θα ενημερώνονται για όλες τις προσφορές που κάνουμε ανα καιρούς.

 

Κάπου εδώ Άντα, να σε ευχαριστήσουμε για την όμορφη και γλυκιά συνέντευξη που μας παραχώρησες, και να σου ευχηθούμε, καλές δουλειές, όμορφες δημιουργίες, και ό, τι καλύτερο στη ζωή σου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.

*Όλες οι φωτογραφίες της συνέντευξης, ανήκουν αποκλειστικά στη σελίδα της Άντας Λιβιτσάνου, Ada's Little Kitchen

*Απαγορεύεται η αναπαραγωγή μέρους ή όλης της συνέντευξης, χωρίς την έγγραφη άδεια του συντάκτη.

 

 

 

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 14:08
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.