Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Αντώνης Ρέμος: Έρχεται με συναυλία στην πόλη σου, για να... ξεχρεώσει τον Ηρακλή ή για να σε διασκεδάσει;

Ο Αντώνης Ρέμος, όπως δήλωσε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του Mega, πλούτισε, έβγαλε πάρα πολλά λεφτά και μεγαλώνοντας φτώχυνε. Δουλεύει χειμώνα καλοκαίρι για να μπορέσει να ξεπληρώσει τα χρέη του Ηρακλή στην οποία ομάδα, ήταν πρόεδρος για πολύ καιρό και η οικονομική καταστροφή δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα να μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι για την ολιγόωρη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή.

Όπως διαπιστώνετε όλοι, ο Αντώνης Ρέμος δε σταματάει να κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα (θυμώμαστε και τα υπέρογκα ποσά στη συναυλία με τον Ιγκλέσιας - 2 εκ. Ευρώ), με σκοπό προφανώς, να ξεχραιώσει τον Ηρακλή.

Τελικά αγοράζοντας εισιτήριο για τον Ρέμο (που έρχεται στην πόλη σου)... μήπως παίρνεις κουπόνι στήριξης για τον Ηρακλή;

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.