Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ποιός πολεμάει τον Μάρκο Σεφερλή; Και δεύτερη μήνυση στα σκαριά!


Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε ένα θέμα που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου στο «Mega με Μία». Πιο συγκεκριμένα, στο πρωινό του Μάρκου Σεφερλή έκαναν ζωντανή σύνδεση με ένα κτηνιατρείο στη Γλυφάδα, προκειμένου να μιλήσουν για το θέμα της τεχνητής γονιμοποίησης των σκύλων, μόνο που ο Χρήστος Νέζος (σ.σ συνεργάτης του πρωινού) δεν έμεινε εκεί αφού προχώρησε και στον ερεθισμό του σκύλου ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Αυτό είδαν οι φιλόζωοι και αμέσως ξεσηκώθηκαν! Σύμφωνα με πληροφορίες  πήραν τηλέφωνο στο κανάλι και κατήγγειλαν το θέμα! Η  πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου κα. Αναστασία Μπομπολάκη, δε δίστασε να καταδικάσει αυτή την ενέργεια και να πει, πως θα καταφύγουν στην εισαγγελία και σε μήνυση του καναλιού και της εκπομπής. 

«Δεν είχε κανένα επιστημονικό ενδιαφέρον, ούτε να πάρουν κάτι οι τηλεθεατές από το συγκεκριμένο θέμα ενημέρωσης της τεχνητής γονιμοποίησης του ζώου... Ούτε να προκαλέσουν ερεθισμό του ζώου προκειμένου να εκσπερματώσει... Καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια του πρωινού, θα καταφύγουμε στην εισαγγελία και σε μήνυση του καναλιού και της συγκεκριμένης εκπομπής».

Αυτό να σημειώσουμε είναι το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργείται με το νέο πρωινό του Mega, το οποίο δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει και αντιμετωπίζει «καμπανάκι» για μηνύσεις! Βέβαια σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με το πρώτο επεισόδιο, την ατυχής φάρσα στους ηλικιωμένους, ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την απάντησή του για το θέμα που ξεσήκωσε τους φιλόζωους.

Τελικά μήπως υπάρχει κάποιος που πολεμάει με υπόγειους τρόπους τον Μάρκο και την παρέα του στο Mega;

Δείτε σχόλια αναγνωστών από το Freegossip.gr:

- O Φιλοζωικος συλλογος δεν θα επρεπε να εχει προβλημα με το Σεφερλη αλλα με τον κτηνιατρο που ηταν μπροστα και δεν ειχε κανενα προβλημα.ολα αυτα εγιναν σε ενα ιατρειο και ο γιατρος ηταν εκει δεν εγιναν στο δρομο.ολα αυτα τα κανει ο αντ1 για να χτυπησουν το Σεφερλη αλλα ο κοσμος τους εχει παρει χαμπαρι και ολα αυτα που κανουν θα γυρισουν εναντιον τους.

- ο αντενα θα κανει τα παντα για να τον πολεμησει με υπουλες μεθοδους. Να ποιο ειναι ο πραγματικος λιαγκας

- βαζουν τους συλλογους να απειλουν με μηνυσεις γιατι ετσι πιστευουν οτι θα του ριξουν τα νουμερα και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν προκειται ποτε να δει το βλαχοζευγαρο του αντ1 γιατι τους σιχαινεται.

- ΣΑΛΙΑΓΚΟΣΚΟΡΔΑΙΪΚΟ ΦΟΒΑΣΤΕ Ε ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΤΗΝ ΞΙΠΑΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΑς. ΜΑΡΚΟ ΜΕΙΝΕ Όπως ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ .

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.