Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Διέρρευσαν οι πρώτοι καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού για το 'ΜΗ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ'!

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό, μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, παρουσιάζοντας τη νέα της εκπομπή «Μη χανόμαστε» που αποτελεί μια αφιερωματική εκπομπή σε ανθρώπους που γνώρισαν πρόσκαιρα μεγάλη επιτυχία και ύστερα χάθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αντίθετα, με τις μέχρι πρότινος πληροφορίες, το Epsilon, θέλοντας να αποφύγει τον ανταγωνισμό με το Celebrity Game Night, που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη στο Mega, αλλά και με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha, μετέθεσε την ώρα έναρξης της Ναταλίας Γερμανού από τις 9, που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, για τις 11 το βράδυ.

Οπως αποκαλύπτει ο Νίκος Γεωργιάδης, η χθεσινή πρόβα με τον αγαπημένο της σκηνοθέτη Περικλή Ασπρούλια, κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα ώστε να είναι όλα έτοιμα σήμερα για το πρώτο της επίσημο γύρισμα, με καλεσμένους δύο ηθοποιούς που έχουν κάνει τεράστιες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες στο παρελθόν. Οι πληροφορίες λένε πως τα ονόματα αυτά είναι η Ελένη Ερήμου και ο Άγγελος Αντωνόπουλος, αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο, 15 Νοεμβρίου.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.