Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ο Πάσσαρης, στην 10η εντολή του Alpha

Στο νέο επεισόδιο της "10ης Εντολής, διαδραματίζεται η ιστορία του ξανθού νεαρού εγκληματία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα πριν από 13 χρόνια.

Είναι η ιστορία του Κώστα Πάσσαρη...

Με τον τίτλο "Θηρίο", ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον κακοποιό, θα είναι ο Όμηρος Πουλάκης.

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στις 23.00, στον Alpha.

Το επεισόδιο "Θηρίο":

Ο Κώστας μπαινοβγαίνει από μικρός στα αναμορφωτήρια και τις φυλακές ανηλίκων. Μαζί του, ο Γιώργος και ο Νίκος, κολλητοί φίλοι του και συνεργάτες στην παρανομία. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι. Συμμορία και οικογένεια – η μόνη οικογένεια που είχε ποτέ ο Κώστας - μέχρι τη στιγμή που σε μια ένοπλη συμπλοκή ο Γιώργος κι ο Νίκος πέφτουν νεκροί από σφαίρες αστυνομικών. Ο Κώστας συλλαμβάνεται και, για ακόμα μια φορά, φυλακίζεται. Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά... Γιατί η μεταμόρφωσή του έχει ξεκινήσει, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος στην αρχή. Αργότερα το διαπιστώνει. Ότι έχει πάψει να είναι άνθρωπος, ότι έχει γίνει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο, φονικό θηρίο.

Τελευταία τροποποίησηΤρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 22:17
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.