Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Βράβευση των κορυφαίων της φετινής Super League.

Οι καλύτεροι του ελληνικού ποδοσφαίρου για έκτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύονται στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 25 Μαΐου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τη βράβευση των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2014-2015 σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Καραλής και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα.

Η απονομή των βραβείων, θα προβληθεί και μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr. Σε επανάληψη θα μεταδοθεί την Τρίτη 26 Μαΐου στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Ο θεσμός Έπαθλο Novasports Super League, διοργανώνεται προς τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μοναδικός σκοπός είναι η απονομή τιμητικών βραβείων στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Super League, που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής, θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP), o καλύτερος προπονητής, ο πρώτος σκόρερ και το καλύτερο γκολ (Best Goal), ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Rookie), η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια «fair play», η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αποτελούμενη από 3 τερματοφύλακες, 7 αμυντικούς, 8 μέσους και 4 επιθετικούς παίκτες.

Για τις κατηγορίες καλύτερη ασίστ, καλύτερη απόκρουση, κορυφαία δήλωση της χρονιάς, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (rookie), καθώς και για το fair play της χρονιάς, συστήθηκε ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από τρεις προπονητές. Πρόκειται για τους Γιάννη Αναστασίου, Στάικο Βεργέτη και Γιάννη Πετράκη, οι οποίοι αποφάσισαν έχοντας εξετάσει τις υποψηφιότητες, που έχουν προκύψει από την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής.

Οι νικητές στις κατηγορίες πολυτιμότερος παίκτης, καλύτερος προπονητής και καλύτερο γκολ θα προκύψουν βάσει ανοιχτής ψηφοφορίας, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Μαΐου μέσα από το www.novasports.gr.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να «παίζει» μπάλα και τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports. Τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, προχώρησαν σε επέκταση της συμφωνίας με τη Super League, εξασφαλίζοντας μέχρι το 2019 τη δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση για τον έλληνα φίλαθλο. Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και την τεχνογνωσία 20 χρόνων, θα συνεχίσουν να προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο, το αθλητικό περιεχόμενο που πραγματικά ενδιαφέρει τον έλληνα φίλαθλο.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.