Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ο μικρός Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου», στο «Κάτω Παρτάλι»

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Μιλτιάδης στο «Είσαι το ταίρι μου». Ενσάρκωνε το νεαρότερο μέλος της οικογένειας στην οποία πήγε νύφη η Βίκυ Σταυροπούλου κλέβοντας την παράσταση με τις χιουμοριστικές του ατάκες. Σε λίγες ημέρες θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, αυτή τη φορά στο «Κάτω Παρτάλι» όπου θα ενσαρκώσει έναν σερβιτόρο που βοηθά (ξανά) την Βίκυ Σταυροπούλου να διαλέξει το γεύμα της από το μενού του εστιατορίου. Ωστόσο, η εικόνα του Γιώργου Φιλιππαίου στις αρχές του 2000 με αυτή σήμερα δεν έχει απλά καμία σχέση.

Ο μικρός Μιλτιάδης... ψήλωσε, μεγάλωσε, πέταξε τα γυαλιά, έγινε με μια κουβέντα άνδρας. Σπουδάζει δημοσιογραφία στο Πάντειο, ενώ ασχολείται και με τη συγγραφή, αφού έχει ήδη εκδόσει ένα παραμύθι, με τίτλο «Το υπέρτατο διαμάντι». Οσον αφορά την υποκριτική; Το μικρόβιο υπάρχει, αλλά όπως λέει και ο ίδιος μιλώντας στην Espresso, δεν είναι σίγουρο αν θα την ακολουθήσει. «Βλέποντας και κάνοντας. Εχω πολλούς δρόμους πλέον για να διαλέξω, οπότε... όπως μου βγει στο μέλλον».

Επίσης, guest στο Κάτω Παρτάλι θα κάνει ακόμα ένα πρόσωπο από τη σειρά "Είσαι το ταίρι μου", και αυτή θα είναι η Σοφία Βογιατζάκη, που θα βρεθεί έπειτα από πολλά χρόνια, και πάλι στο πλευρό της φίλης της, Βίκης Σταυροπούλου και μάλιστα στον ίδιο ρόλο, καθώς θα είναι ιδιοκτήτρια μιας μπουτίκ ρούχων.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.