Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΕΚΔΡΟΜΗ: Η νέα ελληνική σειρά θρίλερ του Antenna. (Φωτογραφίες)

«Εκδρομή» είναι ο τίτλος της νέας μεγάλης σειράς του ΑΝΤ1 που είναι γυρισμένη στις δεντρόφυτες περιοχές του Βερμίου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη και σενάριο Στέλλας Βασιλαντωνάκη, σύμφωνα με το ένθετο «People» του Πρώτου Θέματος της Κυριακής.



Δεκατρία άτομα εγκλωβισμένα σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο-καταφύγιο, ομιχλώδες τοπίο, μυστηριώδης πλοκή, ανατροπές και αιφνίδιες εξελίξεις συνθέτουν την ταυτότητα της νέας φιλόδοξης παραγωγής του ΑΝΤ1.

Aγνωστοι μεταξύ τους -οι περισσότεροι- βρίσκονται εκεί με διαφορετική αφορμή ο καθένας: μια γυναίκα αναζητάει το παιδί της που υποπτεύεται πως το έχει απαγάγει ο πατέρας του και πρώην σύζυγό της. Ένας καθηγητής που έχει λάβει μια πρόσκληση για να παραστεί στην αναστήλωση ενός παλιού βυζαντινού ναού. Μια δημοσιογράφος κάνει ένα ρεπορτάζ για τα χειμερινά σπορ. Ένας γέροντας αγρότης που έχει κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι σε διαγωνισμό κάποιας εταιρείας. Τρεις ορειβάτες με τον οδηγό τους. Ένας μουσικός με την κοπέλα του - ανερχόμενη τραγουδίστρια - που έρχονται να συναντήσουν έναν μουσικό παραγωγό. Μια μάνα που ανησυχεί για την κόρη της και μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί.



Οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν συνθήκες εγκλεισμού- αποκλεισμού. Η αρχική- επιφανειακή- ευφορία σύντομα υποχωρεί. Οι τηλεφωνικές γραμμές κόβονται, Τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν σήμα, τα τρόφιμα λιγοστεύουν, το ηλεκτρικό έχει συνεχείς διακοπές. Οι διέξοδοι διαφυγής λιγοστεύουν μέχρι που γίνονται ανύπαρκτες. Οι εγκλωβισμένοι, αρχίζουν να υποψιάζονται πως ο αποκλεισμός τους εκεί, ίσως να μην είναι τυχαίος.



Η Λίνα Σακκά, ο Όθωνας Μεταξάς, ο Γιάννης Ποιμενίδης, η Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, ο Νίκος Κολοβός και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών μπλέκονται άθελά τους σε ένα γαϊτανάκι σκοτεινών ιστοριών του παρελθόντος, το τέλος του οποίου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Τελευταία τροποποίησηΣάββατο, 07 Ιουνίου 2014 13:18
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.