Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΤΕΛΙΚΟΣ ROLAND GARROS / Σήμερα στη ΝΕΡΙΤ: Ναδάλ vs Τζόκοβιτς. Ποιός κερδίζει τα στοιχήματα;

Ναδάλ εναντίον Τζόκοβιτς είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του εφετινού «Ρολάν Γκαρός», που θα διεξαχθεί σήμερα, απόγευμα Κυριακής στο Παρίσι. (16:ΟΟ ΝΕΡΙΤ SPORTS).

Ο κάτοχος του τίτλου του κορυφαίου «grand slam» θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στο Σέρβο, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, που φιλοδοξεί να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το βαρύτιμο τρόπαιο του γαλλικού τουρνουά.

Με χαρακτηριστική άνεση (6-3, 6-2, 6-1) ο «βασιλιάς του χώματος» ξεπέρασε σήμερα το εμπόδιο του κατόχου του Γουΐμπλεντον, Αντι Μάρεϊ κι έστειλε το μήνυμά του στο «Νόλε» ενόψει της αποψινής μεγάλης μάχης.

Ο Μάρεϊ απέναντι στο Νο1 του κόσμου δε μπόρεσε να κάνει τίποτα και απέτυχε να γίνει πρώτος Βρετανός που θα έφτανε στον τελικό του «Ρολάν Γκαρός» μετά το 1968, όταν το τένις έγινε επαγγελματικό.

Ο νικητής του αγώνα εκτός από τον τίτλο θα πάρει και το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσο για τα στοιχήματα, έχουν ως εξής:

Ναδάλ και Τζόκοβιτς έχουν αναμετρηθεί 42 φορές στην ιστορία τους. Ο Ισπανός έχει 22 νίκες έναντι 19 του Σέρβου.

ΝΑΔΑΛ: 1.86

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: 2.15

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.