Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Αυτό είναι το νέο ελληνικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Καθημερινό ριάλιτι, που θα αποτελεί παραλλαγή του "Κάτι ψήνεται", έκλεισε για την προσεχή σεζόν ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μια πρόταση την οποία κατέθεσε στο κανάλι του Φαλήρου, σύμφωνα με τη REAL, ο διευθύνων σύμβουλος του production hub του ομίλου ΑΝΤ1, Πέτρος Μπούτος.

Ο προσωρινός τίτλος του καθημερινού ριάλιτι είναι "Εργένης" και θα θυμίζει κάτι ανάμεσα στο "Κάτι ψήνεται" και στο "Love bites" που είχε προβάλει πριν από μερικά χρόνια ο ΑΝΤ1, καθώς, βάσει του φορμάτ, μία γυναίκα θα προσπαθεί μέσα από διαδοχικά δείπνα με πέντε άνδρες να μαντέψει ποιος από αυτούς είναι εργένης.

Πρόκειται για το πρώτο πρότζεκτ που αναλαμβάνει η εταιρεία παραγωγής του Πέτρου Μπούτου για λογαριασμό καναλιού πλην του ΑΝΤ1, κάτι που υπογραμμίζει τον διακαναλικό ρόλο που φιλοδοξεί να διαδραματίσει στον τηλεοπτικό χώρο.

Πηγή: zappit.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.