Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Η νέα σειρά καρτούν του Alpha, με Πετρέλη, Μενεγάκη κ.α

Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα, οι ήρωες των γνωστών ανεκδότων, παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και γίνονται πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του Alpha «Από άλλο ανέκδοτο» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Ιουνίου, και θα μεταδίδεται Δευτέρα και Πέμπτη, στις 21:45.
 
Παιδιά… άπαιχτα! Ατίθασα, σκανδαλιάρικα, ετοιμόλογα. Της δράσης και της αντίδρασης, της λογικής και της παράνοιας, της κωμωδίας αλλά και του δράματος. Συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους αλλά και τα νεύρα των άλλων. Οι ιστορίες τους; Ιστορίες καθημερινής τρέλας. Το σκηνικό τους; Μια χώρα που ακροβατεί μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Στα τέσσερα επεισόδια της σειράς, ως guest stars, θα εμφανίζονται και θα σατιρίζονται γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης και του θεάματος καθώς και χαρακτήρες από ανέκδοτα που όλοι έχουμε ακούσει και αφηγηθεί. Από τη σειρά θα παρελάσουν, ως καρτούν, μεταξύ άλλων και οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Θάνος Πετρέλης.
«Από άλλο ανέκδοτο»: Δευτέρα και Πέμπτη στις 21:45
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.