Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Με ανθρωποκεντρική εκπομπή η Ελεονώρα Μελέτη στο Έψιλον

Παρελθόν αποτελεί η πολύχρονη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με το Star, μιας και η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με το κανάλι «Εψιλον», που έχει μπει δυνατά στον ανταγωνισμό, εντάσσοντας στο δυναμικό του πολλά δυνατά ονόματα.

Ο πιλότος που είχε δημιουργήσει η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται ότι δεν έγινε δεκτός από το κανάλι της Κηφισιάς, που την ήθελε να παραμένει στο gossip και εκείνη, σύμφωνα με το tlife, απευθύνθηκε στο «Έψιλον» και τελικά με ταχύρυθμες διαδικασίες προχώρησαν στην επόμενη φάση όπου και ήταν να δώσουν τα χέρια. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η εκπομπή της Ελεονώρας δεν είναι ταξιδιωτικού περιεχομένου, αλλά εντελώς ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, με στοιχεία έρευνας και ενημέρωσης και θα είναι εβδομαδιαία.

«Πρόκειται για μία εκπομπή η οποία θα έχει θέμα της τον άνθρωπο και ότι μπορεί να τον απασχολεί... Ναι, όντως έχουμε να κάνουμε με ένα πρότζεκτ που θα έχει έντονα στοιχεία έρευνας και ενημέρωσης, χωρίς φυσικά να μιλάμε για μία αυστηρή ενημερωτική εκπομπή. Πάντως, επειδή κι εμείς διαβάζουμε όλα αυτά περί extreme sports κ.τ.λ, όχι η εκπομπή που ετοιμάζουμε δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Οσο δε για τον αν η Ελεονώρα θα ταξιδεύει; Οχι δεν πρόκειται να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή και τα ταξίδια να είναι ο στόχος της. Θα ταξιδεύει μόνο αν χρειάζεται στο πλαίσιο της έρευνας που θα πρέπει να κάνει για το θέμα με το οποίο θα αποφασίζει να ασχοληθεί", αποκάλυψε στο TLIFE στενός συνεργάτης της Ελεονώρας.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.