Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Επίθεση Ν.Δ. στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ: Εφάπαξ 45% της περιουσίας στον Τσίπρα.

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ με αναδρομικό φόρο 45% για περιουσίες που αποκτήθηκαν από το 2000 και μετά, με βάση την αντικειμενική αξία, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αποκάλυψε ότι όσοι αγόρασαν σπίτι από το 2000 μέχρι σήμερα και πλήρωσαν φόρο με βάση την αντικειμενική και όχι την εμπορική αξία (όπως ίσχυε τότε) θα φορολογηθούν με 45% για το σύνολο του ποσού. Το μέτρο αποκάλυψαν ότι θα αφορά κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες!», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ και προστίθεται:

«Αυτό σημαίνει ότι όλοι (σχεδόν) οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, θα δώσουν εφάπαξ 45% της περιουσίας τους στον κ. Τσίπρα.

Με αυτό δήλωσε, ότι θα αντικαταστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον ΕΝΦΙΑ, όπως αποκάλυψε ο Υποψήφιος Βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Λεωτσάκος, σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!».

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.