Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

"ΠΑΜΕ" σε ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

Υπάρχει σχεδιασμός και για εκλογές στις 7 Ιουνίου παρότι ο Πρωθυπουργός λέει σε συνεντεύξεις και προς πάσα κατεύθυνση μέχρι σήμερα, πως δεν τίθεται θέμα εκλογών;
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για επαναληπτικές εκλογές έχει παρθεί, από τις 25 Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως η ημερομηνία των εκλογών λοιπόν “κλείδωσε” για τις 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, σε σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου στις 25 Φεβρουαρίου. Στην σύσκεψη τότε, εκτός από τον Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα συμμετείχαν οι κ.κ. Νίκος Παππάς, Γιάννης Βαρουφάκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γιάννης Δραγασάκης, καθώς και ο γραμματέας της κυβέρνησης κ. Σπύρος Σαγιάς.


Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι εξετάσεις στα σχολεία αλλά σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο είναι σημαντικότερη η επιβίωση της χώρας από τις εξετάσεις. Αυτές μπορούν να μετατεθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που βρεθεί λύση, σαφώς οι εκλογές μετατίθενται.

Πηγή:http://voicenews.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.