Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Scribble Pen: Το στυλό, που γράφει με ό,τι χρώμα θέλεις!

Πόσες φορές δεν έχουμε ζηλέψει τα χρώματα του μεγαλύτερου καλλιτέχνη, της φύσης; Δυο φίλοι λοιπόν αποφάσισαν ότι αυτά τα χρώματα, πρέπει να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε και όχι μόνο να χαζεύουμε! Και δημιούργησαν ένα στυλό που κάνει αυτή τη δουλειά: Αντιγράφει χρώματα από αντικείμενα, τα αποθηκεύει και τα αναπαράγει. Ονομάζεται Scribble Pen. χρησιμοποιεί έναν χρωματικό αισθητήρα και ένα επεξεργαστή για να αντιγράφουν και να αποθηκεύουν τα χρώματα από τον πραγματικό κόσμο.

Το Scribble Pen αναπαράγει τα χρώματα  χρησιμοποιώντας κυανό, ματζέντα, κίτρινο, λευκό και μαύρο. Αυτά τα χρώματα μαζί μπορούν να δημιουργήσουν πάνω από 16 εκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων μέσω ενός μικροεπεξεργαστή. Έχει 1GB αποθηκευτικό χώρο ώστε να σώζει στη μνήμη του περίπου 100.000 χρώματα τα οποία μέσω εφαρμογής Bluetooth μπορούν να σταλούν σε κινητό και να μετατραπούν σε ψηφιακή μορφή. 

 

Πηγή: ekriti.gr

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 19:00
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.