Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΣ.

lampropoulos ioannhs ekloges mnhmonio apoxh daily news gr 22092015
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Σήμερα αγαπητοί μου φίλοι, αδελφοί, πατριώτες και συνέλληνες, θα πρέπει να κάνουμε μία δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη, υπέρβαση.
Και θα την κάνουμε, για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτήν την παγίδα, που μας έχουν στήσει, σιγά σιγά εδώ και χρόνια.
Όλοι μας έχουμε καταλάβει πια, πως κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στην πατρίδα, αλλά νοιώθουμε σαν να είμαστε παγιδευμένοι και να μην μπορούμε να το πολεμήσουμε. Γι’ αυτό είπα πως θα πρέπει να κάνουμε μία δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη, υπέρβαση.
Θα έχετε παρατηρήσει, πως αυτό το άθλιο σύστημα της πολιτικής ξεφτίλας, μαζί με τα ΜΜΕ που το υποστηρίζει, επειδή έχουν καταλάβει πως οι Έλληνες δεν το τρώνε πια το «κουτόχορτο», έχουν «τρελαθεί» και δεν ξέρουν με ποιο τρόπο να τα «μπαλώσουν». Ξεφτιλίζονται πια δημοσίως στα κανάλια και έχουν γίνει νούμερα για φτύσιμο, νομίζοντας πως κοροϊδεύουν ακόμα τους Έλληνες. Αλλά μάταια πια, γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει αυτήν την παγίδα της «Δημοκρατίας» και την εξαπάτηση που τρώει τόσα χρόνια.
Γιατί η μεγάλη εξαπάτηση που «τρώμε» και η παγίδα μέσα στην οποία βρισκόμαστε, αυτή είναι. Μας σκλαβώνουν και μας σκοτώνουν, αλλά αυτό γίνεται απόλυτα «Δημοκρατικά». Δηλαδή με την συγκατάθεσή μας και την ψήφο μας.
Γι’ αυτό λέω πως για να ελευθερωθούμε από αυτή την παγίδα της «Δημοκρατίας», χρειάζεται να κάνουμε μία «μικρή» υπέρβαση.
Και πρέπει να την κάνουμε ΤΩΡΑ, γιατί τώρα, τους τύφλωσε η αλαζονεία τους και έκαναν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Τους ξέφυγαν από τον έλεγχο τα πράγματα και χωρίς να το θέλουν μας αποκάλυψαν φανερά, την παγίδα της «Δημοκρατίας» μέσα στην οποία μας έχουν και ζούμε.
Έκαναν λοιπόν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να πάμε «δημοκρατικά» να ψηφίσουμε, αν θέλουμε να σκλαβωθούμε με νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή δεν θέλουμε.
Και προσέξτε. Αυτό δεν ήταν στο πρόγραμμα, γιατί η πρόσφατη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είχε ψηφιστεί επειδή θα «καταργούσε» τα μνημόνια. Αλλά οι ΨΕΥΤΕΣ ξαναρώτησαν τον λαό, επειδή φυσικά δεν ήταν στο πρόγραμμα, να καταργήσουν τα μνημόνια.

Οι Έλληνες όμως, παρά τους εκβιασμoύς και τις κλειστές τράπεζες, ψηφίσαμε “ΟΧΙ” στην σκλαβιά των μνημονίων, αλλά αυτό φυσικά δεν μπορούσαν να το δεχθούν και ψήφισαν στην Βουλή, “ΝΑΙ” στην σκλαβιά και “ΝΑΙ” στα μνημόνια. Έτσι μας έδειξαν τελείως απροκάλυπτα, πως μέσα στην παγίδα της «Δημοκρατίας» που μας έχουν, τα πράγματα δεν τα διαμορφώνουμε εμείς με την ψήφο μας, αλλά τα διαμορφώνουν αυτοί που μας κρατάνε μέσα στην παγίδα.
Απλά όταν ψηφίζουμε αυτό που μας έχουν υποδείξει, ή αυτό που με εκβιασμούς μας έχουν εξαναγκάσει, τότε είναι όλα καλά, γιατί αυτό που ήθελαν, το “επέλεξε” ο λαός.
Τώρα όμως που ο λαός δεν επέλεξε αυτό που ήθελαν, τώρα «ξεσκεπάστηκαν» και μας έδειξαν ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ της «Δημοκρατίας» τους. Μας έδειξαν, πως για τίποτα δεν αποφασίζει ο λαός.

Αλλά αφού δεν είμαστε ελεύθεροι και δεν αποφασίζουμε εμείς, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ “ΕΚΛΟΓΕΣ” για να πάμε να «ψηφίσουμε»;
Μα γιατί πολύ απλά, επειδή αυτό που ψηφίσαμε στο δημοψήφισμα δεν ήταν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ, κάνουν τις νέες “εκλογές”, για να ψηφίσουμε τώρα αυτό που θέλουν και έμμεσα να πούμε τώρα ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, αφού ότι και να “ψηφίσουμε”, θα βγάλουν για κυβέρνηση αυτούς τους συνεργάτες τους, που ψήφισαν στην Βουλή, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και αυτούς θα τους έχουμε ψηφίσει "δημοκρατικά" εμείς.

Δεν νομίζω πως είναι δύσκολο τώρα να το καταλάβουμε.
Μην σας ξεγελάει τίποτα πια. Δείτε την παγίδα μέσα στην οποία ζούμε χρόνια. Δεν είμαστε ελεύθεροι και δεν επιλέγουμε εμείς με την ψήφο μας. Κάνουν “εκλογές”, αλλά δέχονται τα αποτελέσματα, μόνο όταν έχουμε ψηφίσει την σκλαβιά μας.
Δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά μία μικρή ομάδα ανθρώπων, που οδηγεί όλο τον Ελληνικό λαό στην σκλαβιά, ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, να έχει και την συναίνεση του λαού.
Και αφού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, δεν την πήραν αυτήν την συναίνεση, κάνουν πάλι εκλογές και θα ξανακάνουν και θα κάνουν συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ και τον “βομβαρδισμό” της προπαγάνδας, με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, με απειλές και με εκβιασμούς, μέχρι τελικά να λυγίσει ο λαός και να ψηφίσει “δημοκρατικά” την ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ.

Τότε και μόνο τότε, θα δεχθούν και το αποτέλεσμα των «εκλογών».
Την εξαπάτηση που μας κάνουν και την παγίδα που μας έχουν στήσει την είδαμε. Ελάτε Έλληνες να κάνουμε την υπέρβαση και να σπάσουμε τα δεσμά αυτής της παγίδας.

Μην σας αποσπά την προσοχή, τίποτα από τις "τρομακτικές" ειδήσεις του κόσμου, γιατί όλο το παγκόσμιο "παιχνίδι" παίζεται στην Ελλάδα. Όλη η Ευρώπη η Ασία και η Αμερική παρακολουθούν αυτή την στιγμή τους Έλληνες και τι θα κάνουμε, τώρα που αποκαλύφθηκε η παγίδα της "δημοκρατίας" τους.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξαναψηφίσουμε, σε καμία εκλογική αναμέτρηση από δω και πέρα, μέχρι να γίνει ΣΕΒΑΣΤΗ η ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ του “ΟΧΙ”, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου.

Οι Έλληνες ψηφίσαμε “ΟΧΙ” στην σκλαβιά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Δεν θα μας φέρει κανένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ, καμία ξεφτιλισμένη συγκυβέρνηση, με το έτσι θέλω, ούτε και θα μας βάζει συνέχεια να ψηφίζουμε, μέχρι να ψηφίσουμε αυτό που θέλουν.
AYTH EINAI H ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για να σπάσουμε τα δεσμά και να βγούμε από την παγίδα της "δημοκρατίας" τους.

Και επειδή η παγίδα τους στηρίζεται ακριβώς πάνω στην υποχρεωτικότητα της ψήφου, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ και με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδος.
Γιατί πολύ σοφά και πατριωτικά το άρθρο 120 του Συντάγματος, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των πολιτών ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, προκειμένου να αντισταθούν στην καταπάτηση του Συντάγματος, από όπου και αν αυτή προέρχεται.
Το πραξικόπημα κατά της Λαϊκής Εντολής του «ΟΧΙ» στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, είναι σαφέστατη ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ της Λαϊκής κυριαρχίας.
Όλες οι μορφές αντίστασης λοιπόν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ κατά το άρθρο 120.
Αντιστεκόμαστε λοιπόν ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από την παγίδα των «εκλογών». ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ που πρέπει να κάνουμε.
Οι Έλληνες ΨΗΦΙΣΑΜΕ στις 5 Ιουλίου στο Δημοψήφισμα και ψηφίσαμε 62% «ΟΧΙ»στην ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Δεν θα ψηφίζουμε συνέχεια, με προπαγάνδα, εκβιασμούς και παγίδες μέχρι να ψηφίσουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ οι προδότες.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Τελευταία τροποποίησηΤρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 22:18
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.