Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Οριστικό τέλος για Σουμάχερ.

Τέλος εποχής... Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/10) την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την Formula 1 στο τέλος της σεζόν.

Από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για το γκραν πρι της Σουζούκα, ο 43χρονος Γερμανός πιλότος ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίζει να αγωνίζεται πλέον στη Formula 1.

«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν. Νιώθω ακόμη πως μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους, αλλά έρχεται κάποια στιγμή ο καιρός που πρέπει να πεις αντίο και αυτή τη φορά ίσως να είναι για πάντα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν αν έχω τα κατάλληλα κίνητρα για να συνεχίσω, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι στο οποίο δεν είμαι 100% αφοσιωμένος. Έχοντας πάρει αυτή την απόφαση, νιώθω τώρα μια ανακούφιση».

Πηγή: onsports.gr

 

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.