Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Γιαννακόπουλος βρίζει Σπανούλη !

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ - ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τον αγώνα μπάσκετ των δύο αιωνίων στο ΟΑΚΑ, και αφού ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι, βρέθηκε στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, και ξεστόμισε απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίων του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, με αφορμή την κίνηση του τελευταίου μετά από τρίποντο. (Έδειξε τα αυτιά του με το γνωστό νόημα «δεν σας ακούω»).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δέχτηκε μήνυση από τον Βασίλη Σπανούλη, μετά το σχετικό βίντεο. Επίσης, ο Βασίλης Σπανούλης είχε 3 περιπολικά στο σπίτι του όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί.

Θυμίζουμε πως όταν ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τη γνωστή πια κίνηση, ο αγώνας διεκόπη, καθώς οπαδοί των πρασίνων εκτόξευσαν αντικείμενα. Όσο ο αγώνας ήταν σε διακοπή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα για τον Βασίλη Σπανούλη, και τον αποκάλεσε ελεεινό και τρισάθλιο, και πως δεν έχει θέση στον χώρο του μπάσκετ. Κάλεσε μάλιστα και τη συμβολή του… Πρωθυπουργού… να λάβει δράση.

Δείτε το σχετικό Video:

https://www.youtube.com/watch?v=RU7OUfki9cs

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.