Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Οι «μεγάλοι» για τον Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε αισθητή την παρουσία του στο All Star Weekend. Πέρα από τη συμμετοχή του στον αγώνα με τους Rising Stars την Παρασκευή και το διαγωνισμό δεξιοτήτων το Σάββατο, ο 19χρονος άσος είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί με μεγάλους παίκτες, αποσπώντας τις συμβουλές τους, αλλά και τα εγκωμιαστικά τους σχόλια.



«Ήταν παραπάνω από όσα περίμενα, μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα και την οικογένειά μου. Περάσαμε δύο μέρες γεμάτες χαρά», δήλωσε ο ίδιος σε εφημερίδα του Μιλγουόκι.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι του είπαν ο Κέβιν Ντουράντ, ο Πολ Τζορτζ και ο Ρόι Χίμπερτ. «Μου έλεγαν ‘συνέχισε τη σκληρή δουλειά για να μείνεις χρόνια στο ΝΒΑ και να γίνεις ο επόμενος μεγάλος σταρ’».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως πήρε το θάρρος να γνωρίσει από κοντά τον Μάτζικ Τζόνσον. «Απλώς ήθελα να του πω πως είναι το είδωλό μου και να τον χαιρετήσω, να του πω ποιος είμαι. Μιλήσαμε για ένα λεπτό και με έκανε να νιώσω άνετα. Είναι καλός άνθρωπος».

Ακόμη κι ο μεγάλος Λεμπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε στον Αντετοκούνμπο. «Είναι σπουδαίο να είναι κάποιος τόσο νέος και να παίζει στο ΝΒΑ. Είναι πολύ αθλητικός και πολύ... μακρύς. Τρέχει από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη πολύ γρήγορα κι έχει λαμπρό μέλλον».

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.